Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Fashion Police, Μαλάκες

Για αρχή, και για να αποφύγουμε περιττά σχόλια τύπου "Εσύ που ξέρουμε ότι ξέρεις από στυλ, έχει ξαναγραφτεί παρόμοιο άρθρο κλπ" από κάτι μπινέδες και ψευτόμαγκες του ίντερνετ, θα σας εξηγήσω την θεματολογία του άρθρου. 


Είναι η Μόδα (ΣΩΠΑ) της καθημερινότητας, αυτά που βλέπουμε να κυκλοφορούν σήμερα έξω στους δρόμους της Ερμού, στο Γκάζι και ούτω καθεξής. Όλα αυτά που τα βλέπουμε να κυκλοφορούν και μας κάνουν να αγανακτούμε, να λέμε "Πω ρε πούστη, τι φοράει" ή "Πω ρε πούστη, όλοι αυτή την πίπα". Επομένως, θα μιλήσουμε για αυτά που πολλοί θεωρούν απαράδεκτα, κουραστικά, εμετικά.



Έγινα κατανοητός? Με καταλάβατε πιθηκάνθρωποι? Να ξεκινήσω? Θα ξεκινήσω.

1. ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ JACK DANIEL'S (Caps Rage)
Θα πω την αλήθεια. Στην αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρουσα μπλούζα. Όχι, δεν αγόρασα. Πολύ απλά γιατί έγινε αυτό που φοβόμουν. Πλέον την βλέπεις ΠΑΝΤΟΥ! Από γκόμενες και τούμπανα, μέχρι κάγκουρες που το πήραν από το Μουφάδικο της γειτονιάς τους. Το θέμα εκεί παραγαμήθηκε και κούρασε, πολύ απλά γιατί κορέστηκε! Ειδικά όταν είδα ένα καγκούρι να την φοράει σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ. Εσύ που έχεις τέτοιο χρώμα μπλούζα στο ντουλάπι σου, πήγαινε κάψτην και κατούρα την και μετά έλα να συνεχίσεις το άρθρο. Σας είπα. Στην αρχή φαινόταν ωραία. Αλλά το να την βλέπεις σε όλους πλέον την κάνει απεχθέστατη, κόφτε το! (Άντε, ίσως οι γκόμενες οι ωραίες να μπορείτε να συνεχίσετε να την φοράτε......)

Το Μέλλον


2. Επσαρτ...Εσπραντ... Αυτές οι άθλιες γάζες για παπούτσια 
Ξέρω ότι λέγονται Εσπαντρίγιες πρώτα απ' όλα, μαλάκα. Έπειτα, μα δεν είναι σαν γάζες? Το πρόβλημα είναι ότι αρέσουν σε πολλούς. Σε μένα όμως καθόλου, για αυτό και θα τις κράξω. Δεν με νοιάζει πόσο άνετες μπορεί να ναι, πόσο αέρα παίζει να παίρνει το πόδι σου, δεν θέλω να τις βλέπω! Τις θεωρώ απαίσιες! Βγες καλύτερα έξω με αυτές τις παντόφλες με τα λαγουδάκια, θα ναι γλυκούλικες! Δεν γίνεται να μου σαι κονιόρδος με τα πουκάμισά σου, τα μεταξωτά παντελονάκια σου και από κάτω να φοράς την ΓΑΖΑ! Και όχι μόνο αυτό, έχουν και άσχημα χρώματα, αταίριαστα με το σύνολο αλλά επιμένουν ότι είναι μόδα! Όχι, δεν είναι μόδα να σαι στα ρούχα όλος μαύρος και κάτω καναρινί, λαχανί, γαλάζιος!

Μου θυμίζουν εμετό που χα κάνει
μετά από κάτι γαριδάκια


3. Μπλουζάκια "I LOVE LONDON" κλπ
Η μανία ξεκίνησε κάπως έτσι: Πήγε ο γκόμενος Erasmus, η γκόμενα τον περίμενε κλαμμένη να σταματήσει να ξενοπηδάει στο Λονδίνο. Καιρός να γυρίσει, ε, δεν πρέπει να της πάρει κανα δώρο? Αλλά που τα λεφτά όταν τα χει φάει όλα στα ξύδια? Ααα, να, το κινέζικο εδώ δίπλα έχει μια φθηνή μπλούζα "I Love London", μωρό μου σε αγαπώ πολύ! Και έτσι ξεκίνησε η μανία, η ζήλεια και η επιθυμία να το χουν όλες τους οι κάργιες! Ρε, πάτε στην Πλάκα και βλέπετε μπλουζάκια που λένε "Hellas" και δεν τα αγοράζετε γιατί λέτε ότι είναι ηλίθια, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και με αυτά τα ηλίθια που φοράτε τώρα! Ρε σας κοροϊδεύουν οι Αγγλόπουστες ρεεεε! Και να πω ρε γαμώ ότι έχετε πάει σε μια από αυτές τις γαμώχωρες... Η μάλλον όχι. Ούτε έτσι το δέχομαι. ΦΤΑΝΕΙ!

Αν φορούσατε αυτήν,
τότε θα πήγαινα πάσο


4. Βράκες
Αν και τελευταία (λόγω καλοκαιριού) δεν τις βλέπεις τριγύρω, αυτές ακόμα καραδοκούν μαζί με τα υπόλοιπα χειμερινά για να κατέβουν και να μπουν στην ντουλάπα σου. Και συ σαν μαλάκας θα τις ξαναβάλεις. Για να φαίνεσαι σαν χεσμένος άλλη μια χρονιά. Αλλά θα σαι πολύ πιο μεγάλος μαλάκας αν θα ναι γνωστής μάρκας που ξεκινάει από D και τελειώνει σε Squared. Γιατί όχι μόνο φοράς αυτό το έκτρωμα, αλλά το πλήρωσες και διακόσια ευρώ! Μπράβο πόζερε! Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Βράκες επιτρέπεται να φορούν 
Α) Οι παραδοσιακοί Κρητικοί
Β) Οι ευκοίλιοι (Προφανής λόγος, οι πάνες)

CaFRE DiEm (Θέματα Copyright)



5. Σηκωμένος Γιακάς
Έχω έναν τέτοιο φίλο. Το επιχείρημά του ποιο είναι? Ότι έχουν εφευρεθεί οι γιακάδες για αυτούς που καβαλούν άλογα για να μην κρυώνουν και αυτούς που κάνουν ιστιοπλοΐα για να μην καίγονται από τον ήλιο. Αλλά φίλε μου, εμείς είμαστε στην καφετέρια και ξύνουμε τα αρχίδια μας, τι σχέση έχουμε με όλα αυτά? Καμία, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ. Γιατί είναι καθαρά δείγμα καγκουριάς, και ευτυχώς έχω και πολλούς να συμφωνούν μαζί μου. Δεν είναι ωραίο, πως το λένε? Φοβάμαι ότι πλέον είναι σαν σημάδι του κάγκουρα που βγαίνει για γκόμενες, ένα πράγμα σαν την στύση. Θα θυμήσω ένα ρητό που λέει: Με σηκωμένο το γιακά ΜΟΝΟ ο Κόμης Δράκουλας πήδηξε. Και όχι χάρη σε αυτόν, προφανώς, θα προσθέσω!

Max level douche
O ΑΠΟΛΥΤΟΣ


6. Μπραζίλ Μαγιώ
Το καλοκαίρι πρακτικά τελείωσε αλλά υπάρχουν ακόμα μέρες ιδανικές για μπάνιο άρα θα το δεις και αυτό. Δεν λέω ότι δεν είναι ωραίο αυτό το μαγιώ, ίσα ίσα! Ποιος δεν λατρεύει να το βλέπει? Όταν όμως ανήκει σε κώλο που του αρμόζει, και τότε ΜΟΝΟ. Πήραν θάρρος τώρα όλες οι μαλακισμένες και δεν σκέφτονται πρωτού το βάλουν αν τους πάει, αλλά τις νοιάζει μόνο να το βάλουν γιατί το φοράει και η τάδε τσόντα που ζηλεύουν! Μωρή, έχεις κυτταρίτιδα που πάνω της άνετα διεξήγαγε κανείς motocross, τι πας και το βάζεις? Για να ξερνάμε? Και μετά κοίτα την άλλη που το φοράει! Κοίτα κει! Μωρή, ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ? Γιατί ναι, και τα 15χρονα πλέον φοράνε μπραζίλ. Όπως είχε πει ένας γνωστός, ο πατέρας πρέπει να ναι πολύ ""περίφανος"... ή νεκρός. Ας μαζέψει κανείς αυτά τα απαράδεκτα πράγματα! Όχι τους ωραίους κώλους, αυτούς τους συγχωρούμε.

Και σας είπα, μην αφήνετε τον παππού
κοντά στα μπραζίλ σας γαμώ!


7. Μεγάλα, Nerdy Γυαλιά
Ναι, τα χω και γω. Έχω αυτά τα χοντρά μαύρα γυαλιά μυωπίας. Και μου αρέσουν άπειρα. Αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα που τα χω (όπως και το blog άρα δεν με κράζω). Το θέμα είναι η τόσο μεγάλη μανία που χει προκληθεί που οδηγεί ακόμα και αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΩΠΙΑ να τα φορούν! Αρχικά, είναι κάπως κοροϊδία για εμάς τους γυαλάκιδες, να σας βλέπουμε με αυτά, γιατί πίστεψέ με, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό να χεις μυωπία, ηλίθια γκόμενα! Έπειτα, είσαι σοβαρός? Πας και δίνεις 100 και βάλε ευρώ για να τα φορέσεις μια στο τόσο σε ένα κλαμπ και να σε βγάλουν στο feelanalus φωτογραφία? Είσαι ηλίθιος? Ναι θα σου πω, αλλά θα σε παρηγορήσω. Υπάρχουν και ηλίθιοι που φορουν ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ, ναι αυτά τα 3D, και απλά έχουν βγάλει το πλαστικό μπροστά! Αυτοί και αν είναι ηλίθιοι ρε! Με την ηλίθια δικαιολογία στο στόμα "Είναι Hipster" λες και αυτό δεν τους κάνει ακόμα πιο ηλίθιους.

Εγώ.


8. V for Klarinogampros
Νομίζατε δεν θα αναφερόμουν στην αγαπημένη αυτή ράτσα των Κλαρινογαμπρών? Αλίμονο! Φυσικά θα μπορούσα να τους αναφέρω και στο γιακά, μιας και είναι κ αυτό ένα προσόν τους, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στο Βαθύ V (βε)! Πλέον όλα τα ντούκια για να δειχθούν και να μας χώσουν τα στήθια τους μέσα στα μάτια μας, τι κάνουν? Βάζουν V! Και πάντα είναι αποτριχωμένοι κατάλληλα με κεράκι! Αυτό που τα κάνει αηδιαστικά είναι το πόσο προσπαθούν. Μέχρι και τον αφαλό θα φτάσουν για να νικήσουν τον αντίπαλο Κλαρινογαμπρό στην μάχη για τις γκόμενες! Η μόνη φάρα που θα προσεγγίσετε είναι βέβαια κάτι σάπιες γκόμενες που ψάχνουν για χαζοντούκια. Κόφτε το τώρα που ναι νωρίς και αφήστε στις γκόμενες το βαθύ ντεκολτέ! Γίνετε λίγο άντρες, αφήστε λίγη τριχούλα κάτω από το μπλουζάκι με τον κανονικό λαιμό!


Υπάρχουν και χειρότερα, δείτε το βίντεο εδώ


Για να τελειώνουμε, πολλοί μπορεί και να διαφωνήσουν με τα παραπάνω (αυτοί που τα κάνουν δηλαδή) αλλά δεν με νοιάζει. Την μόδα την καθορίζει ο καθένας, με μέτρο. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι καραγκιόζης στον βωμό της μόδας για να γίνεις ένα με την μάζα, ειδικά όταν απαιτεί ηλίθια μέτρα. Σοβαρευτείτε ρε, γίνεται άνθρωποι γαμώτη σας! Πάω να βάλω το Arnette μου να πάω καμιά βόλτα.

Αυτά!


Α, έχω και 2 credits να δώσω, 1 στον George, που μου πρότεινε ιδέα για άρθρο και 1 στην Μarina που με βοήθησε στην συλλογή ιδεών. Thanks guyz!

2 σχόλια:

  1. Αχαχα μπορει να αρεσουν σε πολλους αλλα εμενα επειδη δεν μαρεσουν θα τα κραξω ..α ρε θεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή