Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Άγραφοι Κανόνες (Ναι, υπάρχουν, μαλάκα)

Ναι ναι. Θα μιλήσουμε για τους άγραφους κανόνες της σημερινής καθημερινότητας. Που μερικοί μερικοί δεν τους έχουν και τόσο σε υπόληψη. 

Πρωτού ξεκινήσουμε, να ξεκαθαρίσουμε την διαφορά μεταξύ νόμων/κανονισμών με τους άγραφους κανόνες. 
Οι πρώτοι (δηλαδή οι νόμοι και οι κανονισμοί) είναι κάποιες οδηγίες έγγραφες σε συντάγματα, νόμους κλπα, που όλοι ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσουμε αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις. 
Οι δεύτεροι, δηλαδή οι άγραφοι κανόνες, είναι προτάσεις που καλείται ο καθένας να ακολουθήσει στην καθημερινή του συναναστροφή με άλλους. Δεν είναι απαραίτητοι, αλλά είναι καλό να ακολουθούνται για αρμονική συνύπαρξη.
Νομίζω τα ανέλυσα και τα εξήγησα επαρκώς για να καταλάβουν όλοι οι μόγγολοι, έτσι?

Ξεκινάμε λοιπόν. Κάποιοι άγραφοι κανόνες είναι οι εξής:

1. Πρώτα βγαίνουν, μετά μπαίνουν.
Δεν είναι καθόλου πρόστυχο. Αφορά όλα τα μέσα μεταφοράς, από λεωφορεία, μέχρι μετρό, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (χουχου, αστείο για τους βόρειους). Είναι απλά τα πράγματα. Φτάνει το λεωφορείο, τρόλλεϋ, μετρό και ανοίγουν οι πόρτες. Εσύ σαν καλός άνθρωπος θα περιμένεις ΠΡΩΤΑ να βγουν οι άλλοι από μέσα και ΜΕΤΑ θα μπεις, μπαστουνόβλαχε! Δεν θα πέσεις πάνω μου σαν πίθηκος σε αναζήτηση σεξουαλικού παρτενέρ!!! Βέβαια το πρόβλημα αυτό θα χετε δει πολλοί δημιουργείται συνήθως από κωλόγριες αλλά δεν μπορείς αυτές να τις δείρεις δυστυχώς!

NA ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ?
(Παρεμπιπτόντως αυτοί οι κοστουμάτοι στην ουσία είναι pushers
που χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία για να χωράει ο κόσμος)


2. Βάλε και Reserve
Ο κανόνας αυτός έγκειται σε διάφορα μέρη, στο λεωφορείο, το ΚΤΕΛ, το σινεμά, την καφετέρια. Με τι έχει να κάνει? Με τους μαλάκες που "φυλάνε" θέση για 5 χιλιάδες άτομα πετώντας μια τσάντα, μια ομπρέλα, την μάνα τους, το βρακί τους. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν πας να γαμηθείς? Θα ψάχνω εγώ μια ώρα να βρω να κάτσω γιατί οι πουσταράδες οι φίλοι σου θέλουν να ξύσουν τα αρχίδια τους πριν έρθουν?? Ε ΟΧΙ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Σοβαρά τώρα, μην κρατάτε πάνω από μία θέση.

Ναι. Κρατάει θέση με ΦΡΑΠΕ.



3. Μεταξωτά βρακιά = Μεταξωτοί κώλοι
Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Δεν γίνεται να βγαίνω βόλτα και να λιώνουν τα μάτια μου και να τα μαζεύω από τα πατώματα. Δεν γίνεται κούκλα ή κούκλε μου να είσαι κοντά στον ένα τόνο και να θες να μου βάλεις κολλητά ή μίνι, ή κολλητά μίνι και να μου κυκλοφορείς έξω! Εδώ μιλάμε για κανόνες αισθητικής, δεν θέλω να βλέπω την κωλοχαράδρα σου κάθε φορά που θα κάνεις ένα βήμα! Επίσης αυτό αγκίζει και λίγο ένα πιο μεγάλο θέμα, του ομοφυλοφιλισμού. Δεν λέω, είσαι αγορίνα και δεν θες να το κρύβεις, με γεια σου με καμάρι σου! Μην το παρακάνεις όμως αγάπη μου, δεν θέλω να βλέπω τα μπαλάκια σου κάτω από την φούστα σου!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ


4. Άλλος!
Πας τουαλέτα σε δημόσιο χώρο. Βλέπεις την πόρτα κλειστή. Περιμένεις, περιμένεις και περιμένεις αλλά τίποτα. Και ξαφνικά λες να κάνεις την κίνηση. Χτυπάς. Δεν απαντάει κανείς. Ανοίγεις, ΑΔΕΙΑ! Ευχαριστώ πολύ που με αφήσατε να περιμένω μέχρι να κατουρηθώ πάνω μου. Με αυτήν την ιστοριούλα καταλάβατε νομίζω ε? Σας παροτρύνω όταν βγαίνετε από την τουαλέτα να αφήνετε την πόρτα ααανοιχτή, να μην την τραβάτε και ψάχνουμε εμείς αν είναι μέσα κανείς! Να στε καλά.

Δεν μισείτε να περιμένετε?

5. Άλλος Sequel
Πάλι στην δημόσια τουαλέτα. Αντρικές αποκλειστικά αυτή τη φορά όμως. Αποφασίζω γιατί έτσι γουστάρω να πάω να την τινάξω στις όρθιες, χωρίς να περιμένω στη ουρά με τους άλλους 10 για την κλειστή τουαλέτα. Υπάρχει όμως πάντα κάποιος που θα ρθει και θα κατουρήσει δίπλα μου. Ακριβώς δίπλα μου. Σε μία από τις 10 άδειες όρθιες. Είναι λίγο creepy, φίλε! Έχει άλλες τόσες, μην έρχεσαι δίπλα μου να δεις την τσουτσούνα μου!


ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ

6. Καλά το πας, ΩΠΑ!
Άλλος κανόνας άγραφος έχει να κάνει με το αμάξι. Και το παρκάρισμα. Απλά τα πράγματα. Παρκάρετε ΣΩΣΤΑ! Βρίσκεις έναν χώρο να παρκάρεις, ΜΗΝ βάζεις το αμάξι σου όπου να ναι, προνόησε να καλύψεις σωστά τον χώρο! Δηλαδή, ΜΗΝ κλείνεις χώρο για 2 αμάξια παρκάροντας στη ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΣΗ! Ειδικά όσοι έχετε smart, πόσο έξυπνοι παίζει να στε? Κάνετε τις μεγαλύτερες μαλακίες σε αυτόν τον τομέα! ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ, όπως λέει κ ο γνωστός άγνωστος.


ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΜΑΡΤΑΚΙΑΑΑ


Θα καταλήξω σε ένα απλό θέμα. Μην είστε μαλάκες. Ακολουθείστε απλούς κανόνες συμπεριφοράς. Και αν είστε μαλάκες μην περιμένετε να σας συμπεριφέρονται σύμφωνα με κανόνες συμπεριφοράς. Αν είστε μαλάκες τότε θα σας γαμήσω. Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!! (Περιμένω συμβουλές/προτάσεις. Μαλάκες.)

Αυτά.

1 σχόλιο:

  1. αυτο που ειναι καποιος στην τουαλετα και δεν βγαινει με τιποτα και γω τα κανω πανω μου και οταν χτυπαω για να σιγουρευτω οτι δεν εχει πεθανει εκει μεσα φωναζει με μπλαζε υφος "ΑΛΛΟΣ!".... γιατι δεν λες το ονομα σου ρε μ*#νι;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή