Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η μάστιγα των fake profiles

Ο ανθρώπινος νους. Αυτό το αριστούργημα της φύσης, ένα τόσο εκλεπτυσμένο δώρο δόθηκε στους ανθρώπους. Με αυτό το μόλις 1μιση κιλού γλιτσερό πράγμα είναι ικανό να πραγματοποιήσει τόσες πολλές σκέψεις, να κάνει τόσες πολλές λειτουργίες του οργανισμού, και όλα αυτά χωρίς να το χρησιμοποιεί ο άνθρωπος παντελώς, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτού. Φαντάσου τα θαύματα που θα έκανε αν το χρησιμοποιούσαμε πλήρως! Και παρόλα αυτά, οι τόσοι δισεκατομμύρια άνθρωποι χαραμίζουν αυτό το κομμάτι για να ζηλεύουν, να φθονούν και να σχολιάζουν τα τσόκαρα που περιτριγυρίζουν τους γκόμενούς τους, τα αρπακτικά γύρω από τα μουνάκια κλπ κλπ.

Η μεγαλύτερη όμως, κατά τη γνώμη μου πάντα, απαξιωτική διαχείριση του εγκεφάλου μας είναι η χρήση του για κατασκοπία αυτών που φθονούμε/ζηλεύουμε και ειδικά με μέσα των fake profiles. Δηλαδή, έκατσε η ηλίθια η μία ή ο άλλος ο πούστης (ναι γιατί και άντρες το κάνουν), μάζεψε 5-10 φωτογραφίες από γκόμενες και τις έβαλε μαζί να φτιάξει την Soula Gavrina. Και όλα αυτά για να παρακολουθήσει το μπαζάκι που τον καυλώνει με την τριχούλα στο χέρι της, λίγο πριν τον αγκώνα. Ρε μαλάκες συνέλθετε!!!!


Με εκνευρίζουν τόσο πολύ όλα αυτά. Τα fake είναι πλέον τόσο εξόφθαλμα! Είναι λες και παίζετε με το μυαλό μας, μόνο που στην ουσία απλά είστε ηλίθιοι. Ως εδώ ήταν, λοιπόν! Θα σας φτιάξω μουνάκια. Γιατί θα βοηθήσω τον απλό μέσο καθυστερημένο Έλληνα να καταλάβει πολύ πιο εύκολα αν ένα προφίλ είναι fake ή όχι. Απλά θα πρέπει να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εαυτό σου όταν βλέπεις ένα καυλάκι που μόλις σε δέχτηκε και είσαι έτοιμος να της γράψεις στον τοίχο "Ευχαριστώ για την αποδοχή κούκλα", λίγο πριν τον παίξεις (τι στον πούτσο ρε πούστη μου, νομίζουν θα γαμήσουν έτσι πια?)

Διερωτήσου λοιπόν βλαχοσέρφερ:

Τι στον πούτσο όνομα είναι αυτό?
Θα σου πω τι εννοώ. Αρχικά, πόσο σπάνιο όνομα είναι? Είναι Μαρία Παπαδοπούλου για παράδειγμα? Είναι Gato0la Gamistoula? Τέλος πάντων, πόσο πιθανό είναι να έκανε ένα αληθινό άτομο προφίλ στο facebook και να έβαλε το τάδε όνομα? Δηλαδή σκέψου πριν πατήσεις το Add ρε πούστη, πόσο πιθανό είναι να υπάρχει μαλάκας που να θελε να βάλει όνομα "Αγαμέμνων Πορφυρογέννητος"?



ΜΑΝΑΑ ΕΛΑ ΔΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!
(χέστηκα για τον Μπάτμαν, αφού είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ)


Αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά
Είναι βασικός κανόνας (φαντάζομαι) για όταν φτιάχνεις ένα ψεύτικο προφίλ να μαζέψεις αρκετές εικόνες ενός ατόμου, ή αν όχι ενός, τουλάχιστον 2 ατόμων που να μοιάζουν, για να πείσεις ότι αυτό το μουνάκι που βλέπουμε είναι πραγματικό, και όχι μια μπαζόλα ή ένας τριχωτός πιθηκάνθρωπος. Άρα δες λίγο άνθρωπέ μου, έχει 3-4 εικόνες μοναδικές? Μοιάζει σε όλες? Και πάνω απόλα, η Κούλα Γιαννακάκη ΜΟΙΑΖΕΙ με Ελληνίδα? Ή είναι σαν τα γκομενάκια που βλέπουμε στις αμερικανικές σειρές να κάνουν όργια στις αδελφότητες ΜΝΚ?


Ετικέτες: Κούλα Κουρνίκαυλα (Me), Ευθυμία Παπαδάκη, Άννα Γούλα
Τοποθεσία: Χριστιανική κατασκήνωση


Ψωνίζει από σβέρκο
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις: Είτε θα σε κάνει ένα φρεσκοφτιαγμένο προφίλ, το οποίο θα χει μόλις 2-3 φίλους, είτε ένα χρόνια στο κουρμπέτι, με 30 δις. Το πόιντ είναι να ρίξεις μια ματιά σε αυτούς. Αν δεις γυναικείο προφίλ και με μαζεμένα όλα τα ξαδέρφια του Michellin, όλους τους καγκουροκλαρίνους μαζί με κάτι σάπιους γέρους που γράφουν κεφαλαία το ονομά τους και πιθανότατα με εικόνα που επευφημεί τον ελληνισμό... Τότε ναι, μάλλον τους κάνει φίλους για να τους βοηθήσει στην πρωινή μαλακία. Και την μεσημεριανή. Και την βραδινή.


How Our Society And Education System Work
Και μια εικόνα με νόημα που δείχνει όλους τους βλάκες αυτούς



Τι στον πούτσο γράφει πάλι
Και πες ότι την προσθέτεις ως φίλη, ή ως φίλο. Αν και τι το κουράζω, αφού κυρίως γυναικεία είναι τα ψεύτικα, κατά 99%, σύμφωνα με το Harvard. Τέλος πάντων, αφού κάνεις αυτό το "λάθος", δες λίγο στον τοίχο τι μπορεί να γράφει ή να της γράφουν. Θα δεις καταστάσεις "Variemiiii riii" και likes σε επίπεδα πληθωρισμού, θα δεις μαντράχαλους να γράφουν "Στω για την απωδωχει κούκλα ουγκ". Ε αν δεν καταλάβεις τι παίζει, είσαι λίγο μαλακάκος. Ειδικά όταν θα ανεβάσει τσόντα, αν κ θα ναι καλό, ξέρεις ότι κάποιος σώφρων άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό! Τελικά το βρήκα, για αυτό υπάρχουν τα κουμπιά δημοσίευσης στα πορνοσάιτ, για όλα αυτά τα ψεύτικα προφίλ!


Αυτός πχ θα ναι στο 99% των ψεύτικων προφίλ να γράφει "Γκαύλα ευφυφχαστώ"
Την συγγνώμη μου και τα credits μου στον πολυαγαπημένο Αντόνιο Μπανιέρα για αυτήν την πολυγαμάτη εικόνα-δείγμα των βλαχοσέρφερς/αγάμητων

Σου στειλε.
Σε έκανε φίλο μια μουνάρα. Ένας τούμπανος. Και κάνει το μεγαλύτερο λάθος του/της, που εσύ θα το πάρεις για γαμάτο και θα καυλώσεις. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να σου στείλει προσωπικό μήνυμα στη συνομιλία! Τίποτα ιδιαίτερο, ένα "T kns" ή μια χαμογελαστή φατσούλα όλο λαγνεία. Και συ ηλίθιο υποκείμενο έχυσες από την χαρά σου και ψάχνεις βρακί? Ποιες οι πιθανότητες ρε βλάκα να σου στείλει ένα τέτοιο κομμάτι τρομερό, που χει στην φωτογραφία του, επειδή είδε την φωτογραφία σου με το πατσόκοιλο από το 2009 που είχες ακόμα λίγο μαλλί και νομίζεις ότι μέτραγες τότε? Ένα fake profile, θα σου απαντήσω.


Και καταλήγεις να στέλνεις 100 κατεβατά γιατί δεν σου ξαναπάντησε.
Ευχαριστώ το Ξύδι για την φωτό btw


Ξέρω, όλα αυτά μπορεί να εκπυρσοκροτήσουν και να χρησιμεύσουν για να βοηθήσουν στην δημιουργία καλύτερων ψεύτικων, αντί για να βοηθήσουν βλάκες να καταλάβουν αν έχουν να κάνουν με ψεύτικο προφίλ. Αλλά στα αρχίδια μου, αν είναι να καλυτερεύσουν, ας το κάνουν! Να μην εκνευρίζομαι κ γω αν θα μπορεί να μου διαφύγει από το σερλοκικό μου βλέμμα. Ελπίζω να πιάσατε το θέμα. Δεν θέλω να βλέπω ιντερνετικούς φίλους να τρέχουν να προσθέσουν την Mana Sou φίλη επειδή την πέρασαν για κινέζα μουνάρα, ή την Μαρία Κιανσαρέσει, ίσα για να χαίρονται όταν τραβάνε. Λες και δεν υπάρχουν τσοντοσάιτ. 

Και στην συνέχεια να γεμίζουν και τα προφίλ των φίλων μου με διαφημίσεις για επιμηκυντές ή για πάρτυ "Hase to Nefro C". Ή το Σ.Φ.Ι.Κ.Κ.Α. με ηλίθια post από το faz. Φτάνει κύριοι, ώρα να έρθετε στο νέο κόσμο της τεχνολογίας, να μάθετε τα τεχνάσματά του. Θα αρχίσω να περιφέρομαι και να κάνω μαθήματα για ασφαλέστερο fb σε σένα κ στη γιαγιά σου. Και θα σου παίρνω έτσι το χαρτζιλίκι. ΚΑΙ θα της πω ότι εσύ χάλασες το ALTER.


Internet Grandma Surprise - Αυτα τα κοριτσια δεν εχουν μανα να τις ντυσει? η να τισ ταϊσει που τρωνε σκατα?
Απλά ήθελα να το κάνω. 2girls1cup, yummy :3

Αυτά αγαπητέ μαλακοκαύλη facebook-άκια!!
Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ fake προφίλ. Είχε η αδερφή μου. Και το δανειζόμουν. Γκουχου.



Soon....Not

3 σχόλια:

  1. Όχι, όχι, ο Batman γαμάει τον Superman. Και μετά τον κατουράει.

    http://skasekiesu.blogspot.gr/2013/10/superman.html

    Επίσης για να ακολουθήσουμε τις συμβουλές σου χρειάζεται πολλή κριτική σκέψη ρε φίλε, κάτι που ο μέσος ιντερνετάκιας δε διαθέτει. Οπότε θα προτιμήσει τη μεσημεριανή μαλακία. Και τη βραδινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Batman τον τρώει από όλους, ακόμα ΚΑΙ τον σούπερμαν.

      Ναι έχεις πόιντ αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

      Διαγραφή
    2. O Superman παίρνει τ'αρχίδια μου από τον Batman. Το αποδεικνύει και ο παρακάτω τύπος:
      Batman + Κρυπτονίτης > Superman + τ' αρχίδια μου

      Διαγραφή