Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Μισώ το να Νυχτώνει Νωρίς

Είσαι στην παραλία σου, ψήνεσαι στον ήλιο, βρωμάει μπέικον από τον χοντρό πιο δίπλα που ξέχασε να βάλει αντηλιακό  χαίρεσαι το καλοκαίρι. Λίγες μέρες όμως μετά (καλά, 2 μήνες είναι αλλά και πάλι) έρχεται ο γαμημένος καιρός που αλλάζει η ώρα. Και τότε γαμιούνται όλα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φαινόμενο κατά το οποίο η τροχιά της γης είναι τέτοια όπου η έκθεση της επιφάνειας σε αυτή τη πλευρά του πλανήτη, με το όνομα Ελλάδα, στον ήλιο μειώνεται. Ή αλλιώς, λιγότερο επιστημονικά, ΝΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! Πραγματικά, υπάρχει πιο μεγάλη ξενέρα απο αυτή; 

Έναν μεσημεριανό υπνάκο θες να ρίξεις και ξυπνάς μέσα στο γαμημένο βράδυ, αποπροσανατολίζοντας το ενάμισι κιλό μυαλού, που κουβαλάς, πλήρως! Ξυπνάς με ένα βαρύ κεφάλι με μηδαμινή διαίσθηση του μέρους, του καιρού και του έτους που βρίσκεσαι. Πάει ο ήλιος. Πάει η μέρα. Και είναι μόλις 6 η ώρα!



Γαμιέται η ψυχολογία με αυτή την πουτάνα τη νύχτα. Δεν έχεις όρεξη να κουνηθείς. Προτιμάς να αράξεις σπίτι και να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα mood ψυχολογικής κατάρρευσης. Να νιώσεις πως σου λείπει ένα κομμάτι απο τη ζωή σου, που δεν είναι άλλο από τον γαμημένο ήλιο! Πως θα ανοίξει το ματάκι μου να νιώσω ότι ζω τη μέρα μου, όταν δεν είναι ΜΕΡΑ;



Πρόβλημα του πρώτου Κόσμου θα μου πεις, αλλά δες το και έτσι, πας για καφέ. Είναι πίσσα σκοτάδι. Συνήθως όλο το καλοκαίρι έπινες μπύρες μέσα στη νύχτα. Τώρα τι θα πάρεις που παρ' όλα αυτά είναι 6 η ώρα; Σκέτο μπέρδεμα. Και καταλήγεις προφανώς να πνίγεις την γαμημένη ψυχολογία στο αλκοόλ και τα συνοδευτικά πατατάκια.



Η αναμονή είναι η μόνη λύση φυσικά. Πότε θα περάσουν 5-6 καριολόμηνες για να αλλάξει πάλι η ώρα, να μεγαλώσει η μέρα και να νιώθεις και πάλι σαν άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και μπόλικη ηλιακή ακτινοβολία στο κορμάκι σου. Εκτός και αν θες να την κάνεις για κανα Σύδνεϋ στον theio Lakis με το σουβλατζίδικο. Αλλά είσαι πολυ φλώρος να αφήσεις την μανούλα.



Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι το μισείτε. Οκ, ίσως όχι όσο εγώ, αλλά δεν είναι και η καλύτερή σας. Η αρχική μου στο facebook άλλωστε έχει γεμίσει με τα παράπονά σας και τις λυπημένες φατσούλες. Για αντίποινα σας γάμησα και γω με τις εικόνες μου εδώ.

Μέχρι να αρχίσει να νυχτώνει αργότερα πάλι, θα μαι ένας μίζερος άνθρωπος. Brace yourselves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου