Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

FriendZone: Αυτός ο ΦΙΛΟΣ.

Πολλοί έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. (Ναι, "έχουμε") Δεν είναι ωραία θέση. Καθόλου ωραία θέση. Πέρα από όταν τραβάς καμιά μαλακία κ την σκέφτεσαι αλλά εκεί πάει στα όρια της φαντασίας.


Πως ξεκινάει όλο αυτό?

Απλά: Γνωρίζεις μία τύπισσα. Γουστάρεις. Είναι καλό καυλάκι και την προσεγγίζεις για να την γνωρίσεις, μέχρι που ωωωπ το παράκανες και έγινες ΦΙΛΟΣ! Θα αρχίσει να σου λέει για το πως πηδήχτηκε προχθές με τον Αντώνη το τούμπανο που της την έπεσε και θα εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να χαμογελάς σαν καλός μαλάκας που σαι, λέγοντας μόνο "Α ναι? Αχά! Μα τι λες!"


Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά 

Υπάρχουν 2 λόγοι να μπει κάποιος στο Friendzone:

α) ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ και δεν έκανες αισθητή την διάθεσή σου για να την ξεσκίσεις. Έτσι λοιπόν περνάς αδιάφορος για την τύπισσα που απλά όπως κ όλες οι γυναίκες ψάχνουν το κυρίαρχο αρσενικό, αυτό που θα τους ΠΕΤΑΞΕΙ τα μάτια έξω.


β) ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ και ναι, ή δεν έκανες αισθητή την διάθεσή σου (που και πάλι διαφορά δεν θα χε γιατί είσαι άσχημος), Ή έχεις γίνει απόλυτα κατανοητός (ίσως και υπερβολικά πέφτουλας) και έτσι η τύπισσα κάνει ότι δεν το βλέπει.

Όπως και να χει, όποια και να ναι η περίπτωση από τις 2, φίλε μου έχεις μπει σε μια θέση που ένα σημαίνει: Πάλι θα τον παίξεις στο δωμάτιο μόνος με εικόνες από το Σούπερ Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια.

Υπάρχει τρόπος να βγεις από αυτή τη Ζώνη?

Ρωτάς κάτι πολυ αμφιλεγόμενο. Πολλοί λένε ότι άπαξ και μπεις δεν ξαναβγαίνεις. Εγώ διαφωνώ καθέτως. Είναι καθαρά θέμα του πως θα το χειριστείς. Πως θα το χειριστείς αν δηλαδή μπήκες γιατί είσαι κότα. Αν είσαι άσχημος τότε πιστεύω ότι απλά η λύση είναι η Λατρεία προς τον Σατανά και τη Μαύρη Μαγεία.


Τι εννοώ

Απλά τα πράγματα, ήσουν κότα και υπερμουνόδουλος και κατέληξες στο Friendzone?
Τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι τα αντίθετα απ' αυτά που έκανες ως τώρα. ΔΗΛΑΔΗ. Κάν' το ΓΝΩΣΤΟ σε αυτήν πως την θες. Και έπειτα γράψτην. Βρες άλλη γκόμενα, κάν' την να ζηλέψει. Αν δεν ζηλέψει δεν πειράζει, έχεις άλλη γκόμενα πλέον χαζούλη!


Αλλά αν είσαι τυχερός τότε αυτή θα αρχίσει να το σκέφτεται, να το βλέπει διαφορετικά, να σας σκέφτεται μαζί. Και τότε ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ.
Φίλησέ την βασικά απλά, μην το παραγαμήσεις. Βάλε όλη σου τη μαεστρία σε ένα αυθόρμητο φιλάκι να της ΤΑΡΑΞΕΙΣ τον κόσμο! Και έπειτα αν δεν γίνεις douchebag και το χειριστείς σωστά θα χεις ένα μουνάκι να γαμάς για όσο δεν είσαι μαλάκας!


Τώρα, το βρήκες ώρες ώρες το άρθρο πολύ πούστικο? Πολύ κατινίστικο? Στα αρχίδια μου. Αν θες με ακούς, αν όχι τότε κάνε όπως θες εσύ. Παπάρα.


Αυτά από μένα.
Καλά γαμήσια (ΠΟΤΈ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕΝΑΔΕΕΕ)


Daedalus OUT

1 σχόλιο:

  1. Και ένα σχετικό:

    -θέλω να τα φτιάξουμε..
    -δυστυχώς σε βλέπω.........
    -σαν φιλη?
    -όχι. δυστυχώς σε βλέπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή