Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η αλόγιστη λατρεία για τον Nicolas Cage



Αφορμή πήρα από έναν φίλο και ένα video που μου στειλε ένα μεσημεράκι στο οποίο έδειχνε κάθε σκηνή στην οποία ο πολυαγαπημένος Nicolas ΦΡΙΚΑΡΕ. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω ένα αρθράκι για το πόσο λατρεύουμε όλοι αυτόν τον μεγάλο αστέρα του Hollywood. Μικρό, περιεκτικό αρθράκι για αυτόν τον ΓΙΓΑΝΤΑ.


Πολλοί θα τον θεωρήσουν μέτριο, με συμμετοχές σε μέτριες ταινίες και άλλες τέτοιες πίπες. Ποια είναι η αλήθεια? Η μεγάλη και τρομερή αλήθεια, κυρίες και κύριοι, είναι ότι 

Ο NICOLAS CAGE ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ.


Ναι λοιπόν. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια διάνοια. Και όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά, από τα πρώτα του βήματα στο Hollywood! Όταν ο μικρός Nicolas Coppola αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του σε Cage. Μα καλά, κανείς άλλος πέρα από μένα δεν έπιασε ποτέ την ΠΑΓΙΔΑ? Τι σημαίνει το CAGE στα ελληνικά, φίλοι μου? 
ΚΛΟΥ-ΒΙ!
Μας παγιδεύει!!! Από αυτό και μόνο έπρεπε να ψιλιαστούμε ότι ο Νick ετοιμαζόταν για τα μεγαλύτερα τρολλαρίσματα του αιώνα!

Τα κατάφερε?
Ναι. Τα κατάφερε και πραγματικά άψογα. Γιατί? Γιατί απλά πάτα στο google Cage. Θα δεις μια αρχική όλη αφιερωμένη σε αυτόν τον άψογο και αψεγάδιαστο άνθρωπο (?).

Πως ξεκίνησε?
Είναι απλό. Ο τύπος απλά έλεγε ΝΑΙ σε όποια ταινία του πλάσαραν! Γινόταν μέχρι και παραγωγός αν χρειαζόταν, αρκεί να έβγαινε αυτή του η ταινία στους κινηματογράφους, ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Δεν πα να ήταν ή "Το Κυνήγι Μαγισσών" ή  "Το Πορνοδιαστροφικό Τέρας του 4ου Δημοτικού Της Χίου"? Ε ναι, θα δεχόταν τον ρόλο (κάπως έτσι). Και αυτή ήταν η μαγκιά του. Έκανε τόσες ταινίες (μεταξύ των οποίων και καμιά καλή όπως το Lord of War), με τις οποίες έβαλε το όνομά του ΠΑΝΤΟΥ! Και έτσι μας τρόλλαρε. Άψογα. Αψεγάδιαστα. 

Και τώρα αν δεις στο ίντερνετ τριγύρω θα δεις πως όλοι κοιτούν να τρολλάρουν άλλους ανθρώπους με το Θεό Nicolas Λάβαρο στο χέρι τους! Γνωστή τεχνική με την ονομασία Cage Someone. Τι κάνεις εκεί? Απλά φτιάχνεις βωμούς λατρείας του Nicolas. Βάζεις το πρόσωπό του ΌΠΟΥ μπορείς να φανταστείς!

YOU'VE BEIN' CAGED

Θα καταλήξω το άρθρο αυτό άλλη μια φορά στο ότι ο Nicolas Cage είναι ο Θεός του Τρολλαρίσματος. Τρολλάρει Hollywood και τον κόσμο ολόκληρο ΜΑΖΙ. (Προφανώς και είναι υπερβολή) Επίσης έχει κάνει γιο Deathmetal-α. Και αυτό για τρολλάρισμα μου μυρίζεται, για αυτό προσέξτε! Και βγαίνει και Ghost Rider καινούργιο. Ανυπομονώ να πάω να το δω, ΑΛΗΘΕΙΑ! Να δω πόσο τεράστια πίπα θα ναι, πόσο θα μας τρολλάρει παραπάνω!

Adios!

ΑΨΟΓΟΣ. ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου